“Elk nieuw begin komt voort uit een ander beginpunt”

Mijn loopbaan begon als grafisch vormgever, gedreven door mijn passie voor creativiteit en visuele kunst. Als grafisch vormgever heb ik mij veel beziggehouden met het ontwerpen van verschillende tijdschriften op het gebied van zelfzorg, gezondheid en leefstijl. En zo kwam ik in aanraking met de wereld van aromatherapie. Gefascineerd door de helende kracht van geuren en essentiële oliën, ben ik mij gaan verdiepen in deze eeuwenoude praktijk en heb de jaaropleiding (2020) en master (2022) Aromatherapie gevolgd.

Vorig jaar besloot ik ook een opleiding tot sportmasseur te volgen. Niet alleen om nieuwe vaardigheden te verwerven, maar ook om aromatherapie te combineren met een praktische toepassing. Op dit moment volg ik nog de online studie Bewegen en Trainen bij Start2move en ben ik op vrijwillige basis werkzaam als verzorger bij de Graafschap Jeugdopleiding.

Nu sta ik op het kruispunt van mijn loopbaan, klaar om twee passies te laten samensmelten tot een unieke en betekenisvolle carrière. Als sportmasseur met de kennis van aromatherapie waarin ik anderen vanuit een holistische benadering kan helpen hun welzijn te verbeteren door de kracht van aanraking en geur.

Sport en beweging betekent voor mij vooral veel naar buiten. In het voorjaar zijn fietsen en skeeleren mijn favoriete bezigheden. Maar ook een rustige wandeling vind ik heerlijk. Het najaar staat vooral in het teken van het schaatsen, maar ook dan mag ik graag het bos opzoeken. Binnen de schaatsvereniging hebben we een leuk hardloopgroepje. Dat is voor mij wel een goede stok achter de deur om de hardloopschoenen aan te trekken, maar het sociale aspect van samen sporten is voor mij eigenlijk het belangrijkste. Ik ben nu eenmaal geen geboren hardloper…
En voor de afwisseling en balans staat er naast deze buitenactiviteiten elke week ook wel een krachttraining of yogales op de planning.

Met deze betrokkenheid bij sport en beweging hoop ik dat ik je kan inspireren en motiveren om jou doelstellingen te halen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Sportieve groet,
Sabina Visser