Het olieboek voor Aromatherapie & Ayurveda

Stap binnen in de betoverende wereld van aromatherapie en Ayurveda! Dit boek is gewijd aan de krachtige synergie tussen aromatherapie en de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda.

Ayurveda is een zeer complexe geneeskunst en voor dit boek beperk ik me tot de uitleg van basisprincipe van de vijf elementen en de dosha’s. Hoe de aromatherapie
in dit plaatje past lees je in dit prachtig geïllustreerde boek. Daarnaast vind je een schat aan informatie, van gedetailleerde profielen van 10 essentiële oliën tot praktische toepassingen en recepten.

Van oudsher is yoga ook een onderdeel geweest van Ayurveda. De vele oefeningen (asana’s) die yoga kent, hebben hun eigen specifieke invloeden op de balans in lichaam en geest. Daarnaast is ook bewust ademhalen essentieel bij het beoefenen van yoga om lichaam en geest in verbinding te brengen. Vanwege de verwevenheid van yoga en Ayurveda, en mijn passie voor deze ‘levensfilosofie’ kon ik het niet nalaten om ook de yoga een plekje te geven in dit olieboek.

Of je nu een ervaren beoefenaar van aromatherapie bent of net begint, laat je inspireren door de kracht van aromatherapie met een vleugje Ayurveda!

Inkijkexemplaar

Verkrijgbaar als paperback voor € 20,- en als ebook voor € 12,-.
Lees hieronder hoe je het kunt bestellen:

  1. Stuur een e-mail naar info@debeweeghersteller.nl op met daarin je naam, adres en het gewenste formaat van het boek (gedrukt of ebook).
    of
  2. Vul het onderstaande formulier in met je gegevens en het gewenste formaat van het boek.

Betaalwijze:
Na ontvangst van je bestelling krijg je een betaalverzoek via e-mail. Zodra de betaling is ontvangen, sturen ik je een link om het ebook te downloaden of wordt de gedrukte versie per post naar je adres verzonden (Verzendkosten: € 4,25).

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Veel leesplezier!